Native advertising

Ellen Diermanse helpt u meer rendement te halen uit uw online mediabudget door native advertising effectiever en efficiënter in te zetten.

Native advertising, ofwel inheems adverteren, is iets waar Ellen Diermanse zich al 9 jaar mee bezighoudt. In offline media werd hiervoor wel eens de term ‘advertorial’ gebruikt, maar het is veel meer dan dat.

Bij een advertorial verkoopt de uitgever ruimte die het merk of bureau vult met content. Bij native advertising werk het merk of bureau samen met de uitgever om content te creëren dat aansluit bij de lezers en de boodschap van het merk communiceert. Zo wordt er awareness gecreëerd voor het merk en wordt de kans verhoogd dat het viraal gaat. Native advertising hoort native te zijn en dat is iets waar nog veel te optimaliseren valt.

“Ik help organisaties om native advertising effectiever en efficiënter in te zetten.”

Native advertising dient zowel visueel, tekstueel als qua tone-of-voice aan te sluiten op het online platform waar het te zien is. Het dient inheems te zijn. En dat is waarin de hulp van Ellen onmisbaar is. Zij helpt u meer rendement uit uw online mediabudget te halen. Dit doet ze door:

  • als sparringpartner te kijken naar uw contentstrategie;
  • de gehele content te analyseren en te optimaliseren;
  • te kijken naar de inzetbaarheid van uw content op sociale media en u te begeleiden in het traject van boodschap naar resultaat.

Onafhankelijk advies

Andere spelers in de markt geven geen onafhankelijk advies, omdat hun doel is om de content weg te zetten via hun eigen netwerk van uitgevers en influencers. Wij zijn geen concurrent van deze spelers en voor u juist een aanvulling. Wat ons uniek maakt, is dat wij geen verkoopkanaal zijn.

Via ons heeft u de mogelijkheid om een ervaren en onafhankelijke adviseur te laten kijken naar uw contentstrategie, productie en distributie. Zo kan uw uiting effectiever en efficiënter worden ingezet.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gaan graag met u om tafel. U kunt kiezen voor een integrale aanpak of een bescheiden start in de vorm van een inspiratiesessie.

Online marketing advies

Wij begeleiden u bij het opzetten en optimaliseren van uw online strategie en adviseren u in het inzetten van de verschillende online middelen.

Online strategie

Wij begeleiden u bij het opzetten en optimaliseren van uw online strategie en adviseren u in het inzetten van de verschillende online middelen.

Inspiratiesessie

Tijdens een inspiratiesessie van een halve dag kijken we naar online oplossingen die kansen bieden voor uw project of organisatie.