Online marketing advies

Of het gaat om een product, dienst of boodschap: wij weten wat er nodig is om uw doelgroep op een effectieve manier te bereiken en hun gedrag te beïnvloeden.

Wij voorzien u van onafhankelijk marketing advies

Bij veel organisaties beginnen de marketingactiviteiten gericht, maar op den duur verlopen ze op ad-hoc basis. Dit is meestal het resultaat van een gebrek aan tijd of een concreet actieplan. Wij adviseren organisaties niet alleen bij het opstellen van hun marketingplan, maar begeleiden ze ook in het behouden van de focus op dit plan.

Onze aanpak

McCarthy ontwikkelde in 1960 de bekende marketingmix met de 4P’s. Hoewel die nog steeds toepasbaar is, volstaan ze wat ons betreft niet meer. Daarom ontwikkelden we in 2005 onze eigen marketingmix, SAVEM. Die marketingmix is speciaal toegespitst op online marketing:

 • Solution
  Het draait niet om het product, maar om de oplossing die u biedt aan uw doelgroep.
 • Accessibility
  Een oplossing die toegankelijk en bereikbaar is.
 • Value
  Het gaat niet om de prijs van uw oplossing, maar de waarde die deze vertegenwoordigt voor uw doelgroep.
 • Experience
  Hoe ervaart uw doelgroep uw oplossing? Sluit deze ervaring aan op uw merkwaarde?
 • Monitoring
  Door middel van online monitoring kunnen patronen en knelpunten ontdekt worden. Die kunnen vervolgens gebruikt worden om uw oplossing en de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren.

SAVEM is geen eenmalig proces, maar een doorlopend proces. Na de eerste implementatie blijft er dan ook een focus op kleine, maar continue systematische verbeteringen van huidige processen, die leiden tot een algehele verbetering.

Heeft u behoefte aan online marketing advies om meer groei te realiseren? Neem contact met ons op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gaan graag met u om tafel. U kunt kiezen voor een integrale aanpak of een bescheiden start in de vorm van een inspiratiesessie.

Online strategie

Wij begeleiden u bij het opzetten en optimaliseren van uw online strategie en adviseren u in het inzetten van de verschillende online middelen.

Native advertising advies

Als onafhankelijke adviseurs helpen wij u om meer rendement te halen uit uw online mediabudget door native advertising effectiever en efficiënter in te zetten.

Inspiratiesessie

Tijdens een inspiratiesessie van een halve dag kijken we naar online oplossingen die kansen bieden voor uw project of organisatie.