Online strategie

Gebruikt u de volledige potentie van het internet om meer groei te realiseren? Leveren uw online activiteiten een bijdrage aan het versterken van uw merkwaarde?

Wij kunnen u voorzien van bruikbaar advies en u begeleiden bij het opzetten en optimaliseren van uw online strategie

De online mogelijkheden blijven evolueren en organisaties beïnvloeden. Zoekmachines, social media en mobiel internet hebben de afgelopen decennia gezorgd voor veel kansen. Nieuwe technologieën worden steeds sneller door consumenten geadopteerd en de komende jaren zullen nog meer producten online met elkaar verbonden zijn.

Auto’s, witgoed, gezondheidsproducten en andere apparatuur zullen slimmer worden en online komen. Al deze ontwikkelingen creëren uitdagingen en bieden kansen voor groei. Organisaties die niet bewust zijn van de ontwikkelingen en niet actief bezig zijn om de volledige potentie van internet te gebruiken binnen hun strategie zullen het zwaarder krijgen of zelfs verdwijnen.

Wij helpen u bij het opzetten en optimaliseren van uw online strategie en adviseren u bij het implementeren van de verschillende online middelen om uw doelen te bereiken. Wij kijken niet alleen naar de vraagstukken, maar ondersteunen u als onafhankelijke adviseurs bij de implementatie van de voorgestelde oplossingen.

15 jaar ervaring in online media en online marketing

Onze adviseurs hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online media en online marketing. Dankzij jarenlange ervaring, onze inzichten en unieke kijk op zaken leveren wij u maatwerkadvies op dat past bij uw bedrijfsstrategie.

In een gesprek met u nemen we door waar u naartoe wilt en wat u wilt bereiken. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gaan graag met u om de tafel. U kunt kiezen voor een integrale aanpak of een bescheiden start in de vorm van een inspiratiesessie.

Online marketing advies

Of het gaat om een product, dienst of boodschap: wij weten wat er nodig is om uw doelgroep op een effectieve manier te bereiken en hun gedrag te beïnvloeden.

Native advertising advies

Als onafhankelijke adviseurs helpen wij u om meer rendement te halen uit uw online mediabudget door native advertising effectiever en efficiënter in te zetten.

Inspiratiesessie

Tijdens een inspiratiesessie van een halve dag kijken we naar online oplossingen die kansen bieden voor uw project of organisatie.