Spreker Cybersecurity & informatiebeveiliging

Spreker Cybersecurity ArashArash Rahmani spreekt vanuit zijn passie en expertise op het gebied van informatiebeveiliging, waaronder onderwerpen zoals digitale weerstand en cybersecurity. Hij bezit de vaardigheid om impactvolle verhalen te vertellen die zijn publiek raken en inspireren, waarbij hij ook de vele mogelijkheden en kansen voor veilige digitale transformatie benadrukt. Hij begrijpt dat technologie alleen niet genoeg is en erkent de cruciale rol die mensen, processen en cultuur spelen bij het creëren van een veilige en veerkrachtige digitale omgeving.

“Het bouwen van een veilige digitale samenleving is nog nooit zo belangrijk geweest. Ik wil mensen en organisaties helpen met mijn kennis en expertise om een veiliger samenleving te creëren.”

Enkele aanbevelingen

“Arash is een indrukwekkende publieke spreker die je intellect, logica en cultuur plaagt met zoveel humor dat je jezelf lachend om de ironie van het geheel vindt. Hij heeft een elektrische podiumuitstraling, een stralende glimlach en een welbespraakte expressie die hem zo’n boeiende entertainer en deskundige voorlichter maken.

G. Tyrrell ∙ Finance Director / CFO

“Arash is niet alleen een digitale specialist, maar ook een geweldige spreker om op jouw evenement te hebben – creatief en grappig zal hij je zowel vermaken als verrassen!”

“Ik ken Arash als een inspirerend spreker. Als gastheer bij evenemten brengt hij het thema tot leven, niet alleen door het in te leiden, maar ook door verbanden te leggen met de onderwerpen van andere sprekers. Hij vat op een creatieve manier samen wat zij hebben verteld, en hij maakt soepele overgangen naar de volgende spreker. Arash kan ook een entertainende spreker zijn, maar voor mij persoonlijk zijn zijn speeches vooral een echte inspiratiebron.”

N. Bistrichka ∙ Project Manager ∙ Carerix

“Ik kijk altijd uit naar de volgende toespraak van Arash. Ik zal zijn speech over angst en zijn verhalen over de aliens nooit vergeten. Arash is zelfverzekerd, creatief, leerzaam en onderhoudend tegelijk. Arash is de beste geïmproviseerde spreker die ik ken. U kunt zeker op hem rekenen om van elke mogelijke situatie een geweldig verhaal te maken.”

“Arash is een geweldige spreker die vol zelfvertrouwen op het podium staat. Op verschillende evenementen van professionele sprekers heeft hij veel vaardige toespraken laten zien. Ik was dol op zijn gestructureerde aanpak in combinatie met kennis, plezier en creatieve oplossingen!”

M. Armstrong ∙ Offshore Load Engineer

“Arash heeft een uniek vermogen om het konijn uit de hoed te toveren en fantastische onvoorbereide toespraken te verzinnen. Zijn Halloween-toespraak was slechts één voorbeeld, waarbij de toespraak zo compleet en gepolijst was dat achteraf de helft van het publiek geloofde dat hij een waargebeurd verhaal vertelde en vergat dat hij het ter plekke had verzonnen. Zijn toespraakstijl is inspirerend met een grote veelzijdigheid en aanpassingsvermogen en je bent in voor een traktatie als Arash de spreker is.”

Salvador

“Arash is een buitengewoon begaafd spreker die elke boodschap met passie en precisie kan overbrengen.”

Spreker ∙ Informatiebeveiliging ∙ Cybersecurity ∙ Digitale weerbaarheid
Arash Adviseur informatiebeveiliging

Arash Rahmani ∙ Spreker Cybersecurity

Bent u geïnteresseerd in het boeken van mij als spreker voor uw evenement? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor prijzen en beschikbaarheid.

Den Haag, Nederland

Connect on LinkedIn